Nämä tyypit hoitaa sinunkin myyntisi!

Tiimi

Henri HakavuoriHenri Hakavuori

Henri Hakavuori

Sales Development Manager, Partner
Yli vuosikymmenen kokemukseni käytännön myyntityöstä on antanut hyvin monipuolisen läpileikkauksen erilaisiin toimialoihin. Myyntityössä suurimman kipinän saan edelleenkin toisen ihmisen auttamisesta ja oikean ratkaisun löytämisestä. Tunnen ylpeyttä saadessani toimia osana omaa myyntiimiämme ja olla kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella aikani kuluu mukavissa merkeissä perheen kanssa.

Valtteri VirtaValtteri Virta

Valtteri Virta

Account Manager
“Työpaikkana tervehenkinen työyhteisö ja jokaista työntekijää arvostetaan. Mielenkiintoiset projektit ja asiakkaat ovat parasta työssä.  Meillä tavoitteet ovat korkealla ja niin on meidän ammattitaitokin. Vapaa-aikana käyn silloin tällöin salilla, katselen elokuvia paremman puoliskoni kanssa.”
Jarrad TuokkoJarrad Tuokko

Jarrad Tuokko

CEO
“Nautin siitä kun saan tuottaa asiakkaalleni tuloksellisia myyntitapaamisia. Kun asiakas menestyy, me menestymme. Intohimoni on panostaa Flowsales:n kasvuun olla yksi alansa parhaimmista toimijoista. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja vietän aikaa perheeni kanssa.”

Haluatko tiimiin mukaan?

Etsimme aina vahvistuksia joukkoomme. Kurkkaa rekry-sivulta lisää meidän arvoistamme ja siitä, mitä voisit kanssamme tehdä.

Katso Avoimet Työpaikat