Nämä tyypit hoitaa sinunkin myyntisi!

Tiimi

Henri HakavuoriHenri Hakavuori

Henri Hakavuori

Sales Development Manager
Yli vuosikymmenen kokemukseni käytännön myyntityöstä on antanut hyvin monipuolisen läpileikkauksen erilaisiin toimialoihin. Myyntityössä suurimman kipinän saan edelleenkin toisen ihmisen auttamisesta ja oikean ratkaisun löytämisestä. Tunnen ylpeyttä saadessani toimia osana omaa myyntiimiämme ja olla kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella aikani kuluu mukavissa merkeissä perheen kanssa.

Mikael SirénMikael Sirén

Mikael Sirén

Account Manager
“Onnistumiset ruokkivat onnistumisia. Tulokset motivoivat ja parasta on yhteistyökumppanit joiden kanssa tehdään pitkäjänteisesti yhdessä tulosta. Hyvä tiimihenki ja jatkuva sparraaminen ovat tärkeä osa työyhteisöämme. Vapaa-ajallani urheilen ja musisoin.”
Valtteri VirtaValtteri Virta

Valtteri Virta

Account Manager
“Työpaikkana tervehenkinen työyhteisö ja jokaista työntekijää arvostetaan. Mielenkiintoiset projektit ja asiakkaat ovat parasta työssä.  Meillä tavoitteet ovat korkealla ja niin on meidän ammattitaitokin. Vapaa-aikana käyn silloin tällöin salilla, katselen elokuvia paremman puoliskoni kanssa.”
Meri SavonsalmiMeri Savonsalmi

Meri Savonsalmi

Account Manager, Marketing
”Olen tekijätyyppiä ja olen löytänyt uudesta työstäni kaipaamiani uusia haasteita. Innostun uuden oppimisesta ja en pelkää ottaa haasteita vastaa. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa ystävien ja perheen kanssa. Rentoudun pitkillä metsälenkeillä koirani kanssa.”
Isabella LevonenIsabella Levonen

Isabella Levonen

Account Manager


"Olen pidemmän aikaa kaivannut uusia haasteita työelämässä, ja olen nyt löytänyt työn, jota pidän sekä mielenkiintoisena että erilaisena. Tykkään haasteista ja uuden oppimisesta, varsinkin kun tukena on meidän huippu tiimi. Vapaa-ajallani liikun paljon ja vietän aikaa ystävien sekä perheen kanssa."
Jarrad TuokkoJarrad Tuokko

Jarrad Tuokko

CEO
“Nautin siitä kun saan tuottaa asiakkaalleni tuloksellisia myyntitapaamisia. Kun asiakas menestyy, me menestymme. Intohimoni on panostaa Flowsales:n kasvuun olla yksi alansa parhaimmista toimijoista. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja vietän aikaa perheeni kanssa.”

Haluatko tiimiin mukaan?

Etsimme aina vahvistuksia joukkoomme. Kurkkaa rekry-sivulta lisää meidän arvoistamme ja siitä, mitä voisit kanssamme tehdä.

Katso Avoimet Työpaikat