Nämä tyypit hoitaa sinunkin myyntisi!

Tiimi

Henri HakavuoriHenri Hakavuori

Henri Hakavuori

Sales Director, Partner
Yli vuosikymmenen kokemukseni käytännön myyntityöstä on antanut hyvin monipuolisen läpileikkauksen erilaisiin toimialoihin. Myyntityössä suurimman kipinän saan edelleenkin toisen ihmisen auttamisesta ja oikean ratkaisun löytämisestä. Tunnen ylpeyttä saadessani toimia osana omaa myyntiimiämme ja olla kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella aikani kuluu mukavissa merkeissä perheen kanssa.

Kaisa HaltiaKaisa Haltia

Kaisa Haltia

Sales Development manager
Myyntityötä tehdään aina ihminen ihmiselle. Vaikka taustalla olisivat suuretkin organisaatiot on luonteva kahden välinen kanssakäyminen aina lähtökohta yhteistyön käynnistymiselle. Pitkä kokemukseni käytännön myynti-, osto- ja markkinointityöstä luo vahvaa pohjaa laadukkaan lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme Flowsalessa. Kiva tiimi ja hyvä drive!
Valtteri VirtaValtteri Virta

Valtteri Virta

Account Manager
“Työpaikkana tervehenkinen työyhteisö ja jokaista työntekijää arvostetaan. Mielenkiintoiset projektit ja asiakkaat ovat parasta työssä.  Meillä tavoitteet ovat korkealla ja niin on meidän ammattitaitokin. Vapaa-aikana käyn silloin tällöin salilla, katselen elokuvia paremman puoliskoni kanssa.”
Jussi StenroosJussi Stenroos

Jussi Stenroos

Team leader
Kaipasin myyntityötä jossa tulee vaihtelua ja jossa pääsee itse vaikuttamaan omiin tuloksiin. Tämä oli täydellinen valinta ja olen pitänyt koko tiimistä sekä työn tekemisestä todella paljon. Jokainen päivä on erilainen ja mieleenpainuva. Tykkään myös siitä kuinka pääsen haastamaan itseäni päivittäin olemaan parempi. Vapaa-aikani käytän kavereiden kanssa palloa potkien tai paremman puoliskoni kanssa.


Tuomas AutioTuomas Autio

Tuomas Autio

Account Manager
Pääsen hyödyntämään omia vahvuuksiani työssä ja minua arvostetaan työntekijänä. Jokainen päivä Flowsales:lla on erilainen. On hienoa huomata, kuinka työyhteisö kukoistaa kun luottamus työntekijöiden ja johdon välille on valettu. Flowsales:lla työtä ei tehdä viikonloppuja varten. Työn ulkopuolella urheilen erilaisten lajien parissa sekä vietän aikaa kavereiden ja läheisten kanssa.


Jarmo KosonenJarmo Kosonen

Jarmo Kosonen

Account Manager
"Tyytyväinen asiakas on minulle edelleen aina se ykkösasia ja kunnia-asia. Vanhakin koira oppii uusia temppuja hyvähenkisessä ja dynaamisessa tiimissä, missä jokainen saa olla oma itsensä. Mielenkiintoiset ja toisistaan poikkeavat projektit laittavat koko ajan haastamaan itsensä ja pitävät mielen virkeänä. Vapaa-ajalla kävelen paljon ja matkustan ympäri Eurooppaa, niin jalkapallon, kuin muun kulttuurin perässä"
Jarrad TuokkoJarrad Tuokko

Jarrad Tuokko

CEO
“Nautin siitä kun saan tuottaa asiakkaalleni tuloksellisia myyntitapaamisia. Kun asiakas menestyy, me menestymme. Intohimoni on panostaa Flowsales:n kasvuun olla yksi alansa parhaimmista toimijoista. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja vietän aikaa perheeni kanssa.”

Haluatko tiimiin mukaan?

Etsimme aina vahvistuksia joukkoomme. Kurkkaa rekry-sivulta lisää meidän arvoistamme ja siitä, mitä voisit kanssamme tehdä.

Katso Avoimet Työpaikat