Nämä tyypit hoitaa sinunkin myyntisi.

Tiimi

Mikael SirénMikael Sirén

Mikael Sirén

Account Manager
“Onnistumiset ruokkivat onnistumisia. Tulokset motivoivat ja parasta on yhteistyökumppanit joiden kanssa tehdään pitkäjänteisesti yhdessä tulosta. Hyvä tiimihenki ja jatkuva sparraaminen ovat tärkeä osa työyhteisöämme. Vapaa-ajallani urheilen ja musisoin.”
Valtteri VirtaValtteri Virta

Valtteri Virta

Account Manager
“Työpaikkana tervehenkinen työyhteisö ja jokaista työntekijää arvostetaan. Mielenkiintoiset projektit ja asiakkaat ovat parasta työssä.  Meillä tavoitteet ovat korkealla ja niin on meidän ammattitaitokin. Vapaa-aikana käyn silloin tällöin salilla, katselen elokuvia paremman puoliskoni kanssa.”
Meri SavonsalmiMeri Savonsalmi

Meri Savonsalmi

Account Manager, marketing

”Olen tekijätyyppiä ja olen löytänyt uudesta työstäni kaipaamiani uusia haasteita. Innostun uuden oppimisesta ja en pelkää ottaa haasteita vastaa. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa ystävien ja perheen kanssa. Rentoudun pitkillä metsälenkeillä koirani kanssa.”

Laura MäättänenLaura Määttänen

Laura Määttänen

Team leader
“Lauralla on pitkä kokemus myynnistä ja esimies tehtävistä. Usein asiakkaat kehuvat Lauraa erityisesti heidän liiketoimintaansa perehtymisestä ja halusta auttaa heitä kasvattamaan myyntiään. Vapaa-ajalla harrastuksiin kuuluu Crossfit ja mökkeily perheen kanssa.”

Jarrad TuokkoJarrad Tuokko

Jarrad Tuokko

CEO
“Nautin siitä kun saan tuottaa asiakkaalleni tuloksellisia myyntitapaamisia. Kun asiakas menestyy, me menestymme. Intohimoni on panostaa Flowsales:n kasvuun olla yksi alansa parhaimmista toimijoista. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja vietän aikaa perheeni kanssa.”

Haluatko tiimiin mukaan?

Etsimme aina vahvistuksia joukkoomme. Kurkkaa rekrysivulta lisää meidän arvoistamme ja siitä, mitä voisit kanssamme tehdä.

Katso Avoimet Työpaikat