Olemme saaneet kunnian tehdä hienojen yrityksien ja ihmisten kanssa töitä.
Tutustu, miten asiakkaamme kertovat yhteistyöstä meidän kanssamme.

Referenssit

Getra Oy

"Flowsales on ollut Getralle tärkeä kumppani teollisuuden yritysten asiakaskäyntien buukkaamisessa. He ovat tehokkaasti tavoittaneet potentiaalisia asiakkaita ja luoneet meille arvokkaita liiketoimintamahdollisuuksia. Ammattitaitoinen tiimi ja systemaattinen lähestymistapa ovat tehneet yhteistyöstä erittäin onnistunutta, ja se tuottaa varmasti tulosta myös pitkällä aikatähtäimellä."

Getra Oy
Lauri Bragge
toimitusjohtaja

Projektin kuvaus

Flowbooking

Getra Oy tarjoaa valmistavan teollisuuden merkintäratkaisuja. Yritys on lähes 40 vuoden ajan palvellut yrityksiä tarjoamalla automatisoituja merkintäratkaisuja. Getra on Videojet-tuotemerkin valtuutettu myyjä sekä huolto-organisaatio Suomessa.

Flowsales kokemuksia

Falcony.io

Falconyn ja Flowsalesin yhteistyö on toiminut todella hyvin alusta saakka. Meilläkin on vuosien varrelta monenlaisia kokemuksia eri toimijoista ja Flowsalesin kanssa homma on rokannut mallikkaasti. Kyky omaksua meidänkin suht kompleksi tuote on ollut nopeaa ja helppoa ja näin ollen yhteistyötä ollaan jatkuvasti syvennetty.

Falcony.io
Kari Bäckman
Head of Sales

Projektin kuvaus

Flowbooking

Falcony.io osallistaa jokaisen yrityksesi työntekijän havainnoimaan ja raportoimaan omaa työympäristöään. Näin rakentuu turvallisempi, viihtyisämpi ja tuotteliaampi työpaikka yhdessä koko henkilöstön kanssa.


Flowsales kokemuksia

Agendium Oy

“Flowsales on ketterin ja tuloshakuisin myyntikumppani jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä. Erityisen tärkeää meille on saada myyntiprosessi ehjäksi kokonaisuudeksi, jossa meidän oma tiimi ja kumppani toimii saumattomasti yhteen. Tässä Flowsales on onnistunut erinomaisesti, ja voimmekin suositella heitä kumppaniksi kasvuhakuiselle yritykselle.” Ismo Paananen, toimitusjohtaja Agendium Oy

Ismo Paananen, Agendium Oy
Ismo Paananen
toimitusjohtaja

Projektin kuvaus

Flowbooking
Flowsales kokemuksia

Executive Hunt Oy

Valitsimme Flowsalesin kumppaniksemme varmistamaan myyntiprosessimme alkupään onnistuminen erityisesti uusasiakashankinnan osalta. Olemme saaneet heiltä sen mitä tilasimme, erittäin laadukkaita asiakastapaamisia. Lisäksi heidän tapansa toimia on ollut erittäin mutkatonta ja ammattitaitoista.

Kari Serjamaa
Kari Serjamaa
CEO & Founder

Projektin kuvaus

Flowbooking
Flowsales kokemuksia

Haltu Oy

"Henrin kanssa kemiat toimi heti alusta lähtien hyvin. Käytiin läpi yrityksen tilannetta, nykyasiakkaita ja tavoitetta, missä haluttaisiin olla ja vietiin tuo viesti tehokkaasti suoraan myyntipuheisiin. Lopputuloksena ei tullut geneeristä myyntipaasausta vaan henkilökohtainen viesti, joka tiivistää oman osaamisen ja intohimon niin, että se kertoo mahdolliselle asiakkaalle oleellisen. Itselleni, joka pelkään ja vihaan tarttua puhelimeen, kokemus oli todella hauska ja opettavainen. Samalla tuli opittua omista vahvuuksista ja saatua rehellistä palautetta. Lisäksi Henri heittäytyi esimerkillä mukaan ja näytti, miten homma tehdään. Erittäin lämmin suositus kaikille, ja etenkin itseni kaltaisille yrittäjille, jotka mielellään aktiivisesti vain odottelevat yhteydenottoja uusilta asiakkailta. Eli ei huono."

Mikko Sävilahti, Haltu Oy
Mikko Sävilahti
Perustaja

Projektin kuvaus

Flowcoaching

Flowsales Oy auttoi Tamperelaista Haltu Oy:tä myyntiputkenrakentamisessa ja myynnin "lihastyössä" kuten tapoihin kuuluu. Ilmankäytännön tekemistähän ei synny myyntiä.

Flowsales kokemuksia

Dirty Agency Oy

"Yhteinen tekeminen Flowsalesin tiimin kanssa on ollut alusta alkaen johdonmukaista, tehokasta ja mukavaa. Tiimi on aidosti kiinnostunut myynnin kehittämisestä, ja mikä parasta: pitää aina lupauksensa."

Dirty Agency Oy
Juha Elo
Creative Director

Projektin kuvaus

Flowbooking
Flowsales kokemuksia

Menestystarinat Oy

Menestystarinoiden ja Flowsales:n yhteistyö toimii saumattomasti. "Voimme nauttia laadukkaista buukkauksista, jotka on sovituista kohderyhmistä. Flowsales on oppinut liiketoimintamme ydinasiat luotettavasti ja tapaamiset ovat laadukkaita. Suosittelen."

Menestystarinat Oy
Ville Holm
toimitusjohtaja

Projektin kuvaus

No items found.
Flowsales kokemuksia

Humandigi Oy

"Flowsalesilta Henri auttoi Humandigiä kirkastamaan uusasiakasmyynnin sanoman ja kääntämään asenteen siten, että myös tällainen luuriin tarttumista kammoava ja mieluummin asiantuntijaroolissa viihtyvä yksilö pystyy nykyisin nauttimaan niistä ensimmäisistäkin puhelinkeskusteluista mahdollisten uusien asiakkaiden kanssa. Erityisesti vaikutuksen tekivät työpajojen konkreettinen lähestymistapa ja tekemisen kautta tapahtuva oppiminen. Uskallankin erittäin lämpimästi suositella heidän palveluitaan kenelle tahansa, joka kaipaa uutta näkökulmaa myyntinsä avuksi ja konkreettisia tuloksia heti alusta asti."

Humandigi Oy
Juha Särkinen
toimitusjohtaja

Projektin kuvaus

Flowcoaching
Flowsales kokemuksia

Her FInland

"Flowsales auttoi rakentamaan liiketoimintaani ja omaan persoonani sopivan B2B-myynnin mallin. Henriltä tuli arvokkaita näkökulmia ja käytännön vinkkejä myyntityön tueksi. Hän laittoi itsensä kirjaimellisesti likoon, kun varmistimme mallin toimivuutta puheluin prospekteille. Säästin valtavasti aikaa ja itsevarmuuteni kasvoi myynnintekijänä. Suurkiitokset!"

Her Finland
Varpu Rusila
Perustaja

Projektin kuvaus

Flowcoaching
Flowsales kokemuksia