Buukkauspalvelu huolella ja ammattitaidolla

Flowbooking

Mukana ovat jo...
Ota Yhteyttä
Buukkaus - Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
yritys ulkoistaa myynnin
Flowsales fs-logo
Myyntivalmennus Puhekupla
Myyntivalmennus Puhekupla
Myyntivalmennus Puhekupla
Myyntivalmennus Puhekupla

Miten Flowbooking toimii?

Flowbooking on tuttu buukkauspalvelu, jonka avulla kalenterit täyttyvät nopeasti laadukkailla liideillä. Flowbooking ei ole perinteinen luukutuspalvelu. Asiakkaan kanssa sovitaan tarkasti laadulliset tavoitteet. Ei turhia tai väkisin buukattuja tapaamisia viemässä myyjien aikaa.

  • Enemmän tapaamisia ja mahdollisuuksia tehdä myyntiä
  • Oma asiantuntija tai tiimi
  • Ennusta myyntiä tehokkaasti

Referenssit

"Flowsales on ollut Getralle tärkeä kumppani teollisuuden yritysten asiakaskäyntien buukkaamisessa. He ovat tehokkaasti tavoittaneet potentiaalisia asiakkaita ja luoneet meille arvokkaita liiketoimintamahdollisuuksia. Ammattitaitoinen tiimi ja systemaattinen lähestymistapa ovat tehneet yhteistyöstä erittäin onnistunutta, ja se tuottaa varmasti tulosta myös pitkällä aikatähtäimellä."

Getra Oy
Lauri Bragge
toimitusjohtaja
Getra Oy

Prosessi

Yhteistyö aloitetaan tekemällä yhdessä asiakkaan kanssa myynnin malli ja perustetaan myyntiputki. Perehdymme mm. liiketoimintaan ja nykyiseen myyntiprosessiin sekä asiakkuudenhallinta järjestelmään. Näin voimme olla kiinteä osa asiakkaan myyntiprosessia, kuin olisimme talon omia myyjiä.

Aloituspalaverissa käydään läpi mm.

  • Yhteiset toimintatavat
  • Kohderyhmä ja kilpailijat
  • Erottautuvuustekijät
  • Asiakasviesti

Ensimmäisen kuukauden aikana keräämme kokemusta, vastaväitteitä ja etsimme parhaan tavan lähestyä teidän potentiaalisia asiakkaitanne. Voimme myös pitää yhteisiä soittohetkiä teidän myyjien kanssa, jolloin saamme molemmin puolin sparrausta sekä luo vahvemman yhdessä tekemisen tunteen.

Ylläpidetään toimivia tapoja tehdä asiakashankintaa ja kehitetään jatkuvasti yhteistyötä. Varsinkin asiakasvalinta ja soittotarina ovat jatkuvassa muutoksessa.

Sovitaan yhdessä minkälaista raportointia tarvitsette. Yleensä isoin hyöty on asiakkailta saatu palaute ja markkinatieto sekä kuinka myyntiputki on kehittynyt.

Buukkauksen hinta

Hinnoittelu perustuu sovittujen tapaamisten määrään. . Yhteistyön alussa tehdään myynnin malli, joka laskutetaan erikseen.

alkaen
195 €
per sovittu tapaaminen

Ota Yhteyttä!

Pistä meille rohkeasti viestiä. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa teitä.

Jes, mahtavaa! Uutiskirjeen tilaus lähti mallikkaasti matkaan.
Huups... Jokin meni päin honkia. Voisitko vielä kokeilla uudestaan.