Buukkauspalvelu huolella ja ammattitaidolla

Flowbooking

Mukana ovat jo...
Ota Yhteyttä
Buukkaus - Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
Flowbooking
yritys ulkoistaa myynnin
Flowsales fs-logo
Myyntivalmennus Puhekupla
Myyntivalmennus Puhekupla
Myyntivalmennus Puhekupla
Myyntivalmennus Puhekupla

Miten Flowbooking toimii?

Flowbooking on tuttu buukkauspalvelu, jonka avulla kalenterit täyttyvät nopeasti laadukkailla liideillä. Flowbooking ei ole perinteinen luukutuspalvelu. Asiakkaan kanssa sovitaan tarkasti laadulliset tavoitteet. Ei turhia tai väkisin buukattuja tapaamisia viemässä myyjien aikaa.

  • Enemmän tapaamisia ja mahdollisuuksia tehdä myyntiä
  • Oma asiantuntija tai tiimi
  • Ennusta myyntiä tehokkaasti

Referenssit

Groteski aloitti jalkautumisen uudelle markkina-alueelle 2021 vuoden toisella puoliskolla ja yhtenä työkaluna päätimme kokeilla ulkopuolista buukkausta. Tästä meillä ei ollut aiempaa kokemusta ja valitettavasti oletukset sen toimivuudesta olivat aika tiukassa kumppania etsiessä. Flowsales onnistui kuitenkin osoittamaan meidän oletukset vääräksi ja olemme onnistuneet yhdessä puhkaisemaan reiän uuteen alueeseen. Ensimmäinen setti uusasiakashankintaa onnistui hyvin ja tapaamiset olivat laadukkaita, sekä meille sopivia. Tulemme myös jatkossa pitämään Flowsalesin buukkaukset osana meidän uusasiakashankintaa.

Groteski
Janne Tallqvist
Toimitusjohtaja
Mainostoimisto Groteski Oy

Prosessi

Yhteistyö aloitetaan tekemällä yhdessä asiakkaan kanssa myynnin malli ja perustetaan myyntiputki. Perehdymme mm. liiketoimintaan ja nykyiseen myyntiprosessiin sekä asiakkuudenhallinta järjestelmään. Näin voimme olla kiinteä osa asiakkaan myyntiprosessia, kuin olisimme talon omia myyjiä.

Aloituspalaverissa käydään läpi mm.

  • Yhteiset toimintatavat
  • Kohderyhmä ja kilpailijat
  • Erottautuvuustekijät
  • Asiakasviesti

Ensimmäisen kuukauden aikana keräämme kokemusta, vastaväitteitä ja etsimme parhaan tavan lähestyä teidän potentiaalisia asiakkaitanne. Voimme myös pitää yhteisiä soittohetkiä teidän myyjien kanssa, jolloin saamme molemmin puolin sparrausta sekä luo vahvemman yhdessä tekemisen tunteen.

Ylläpidetään toimivia tapoja tehdä asiakashankintaa ja kehitetään jatkuvasti yhteistyötä. Varsinkin asiakasvalinta ja soittotarina ovat jatkuvassa muutoksessa.

Sovitaan yhdessä minkälaista raportointia tarvitsette. Yleensä isoin hyöty on asiakkailta saatu palaute ja markkinatieto sekä kuinka myyntiputki on kehittynyt.

Buukkauksen hinta

Hinnoittelu perustuu sovittujen tapaamisten määrään. . Yhteistyön alussa tehdään myynnin malli, joka laskutetaan erikseen.

alkaen
185 €
per sovittu tapaaminen

Ota Yhteyttä!

Pistä meille rohkeasti viestiä. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa teitä.

Jes, mahtavaa! Uutiskirjeen tilaus lähti mallikkaasti matkaan.
Huups... Jokin meni päin honkia. Voisitko vielä kokeilla uudestaan.