Turhautuminen myyntityössä – mikä avuksi?

No items found.

Kuten aina kaikessa tekemisessä niin myynnissäkin tulee joskus seinä vastaan. Tämä aiheuttaa turhautumista, kun tapaamisia ja/tai kauppaa ei tule. Joskus tavoitteet tai mittarit voi olla vääriä, mutta usein vika on omassa tekemisessä. Mieti mitä voisit tehdä toisella tavalla. Turhautuminen on usein merkki siitä, että ns. ”hakkaat päätä seinää”. Jos seinä on kova niin siitä ei tulla väkisin läpi. Kukaan ei tapaa tai osta keneltäkään huvikseen.

Pahinta on, että jos turhaudut saamatta jääneistä tuloksista, joiden eteen et ollut tehnyt töitä. Meillä tavoitteena on soittaa noin 50-70 lähtevää puhelua per päivä. Jos soitat vain 10 puhelua niin et voi odottaa samoja tuloksia kuin 70 puhelulla. Soittamalla enemmän ja olemalla aktiivinen et tingi laadusta. Pois lukien täysin järjetön luukuttaminen ja suoraan paperista lukeminen. Se ei ole laadukasta uusasiakashankintaa.

Jostain pitää lähteä liikkeelle, joten tässä meidän mallimme:
1. Tarkista oma asenne ja mieti onko siinä parannettavaa?
2. Onko kohderyhmä oikea?
3. Onko soittotarina kunnossa?
4. Testaa uudella kohderyhmällä ja/tai soittotarinalla sekä kerää kokemuksia
5. Käy palautetta läpi ja paranna.

Mielellään autamme uusasiakashankinnassa ottamalla ensimmäisen lämpimän kontaktin teidän asiakkaaseen ja sopimalla tapaamisen. Soita tai lähetä viestiä niin jutellaan lisää. Tsemppiä viikkoon!