Kehitä myyntiäsi ja liiketoimintaasi paremmin myynnillisellä markkinakartoituksellamme

No items found.

Olemme tehneet viimeisen vuoden aikana paljon erilaisia markkinakartoituksia puhelimitse. Palaute on ollut hyvää. Teimme yhdestä projektista aikaisemmin blogin. Hyvin toteutettu markkinakartoitus hyödyttää sinua monella tavalla. Alla olemme listanneet yleisimmät:

1.Saatte ajan tasalla olevaa tietoa teidän nykyisiltä asiakkailta. Lisäksi saatte tietoa teidän potentiaalisilta asiakkailta. Pystytte tämän jälkeen kohdistamaan myyntiä ja markkinointia paremmin.

2.Kaikki markkinakartoituksen aikana tulevat tapaamiset, liidit/yhteydenottopyynnöt ja tarjouspyynnöt kuuluvat lisäksi kartoituksen hintaan.

3.Säästätte aikaa. Aina nykyisiä asiakkaita tai potentiaalisia uusia asiakkaita ei kannata tavata kasvotusten. Ensin voi olla hyvä soittaa heidät läpi ja selvittää alustava kiinnostus. Tämä antaa teille kehitysideoita ja palautetta. Lisäksi se parantaa yrityksenne tunnettavuutta.

4.Markkinakartoitus tuottaa teille selkeän raportin ja yhteenvedon tuloksista; Tulosten avulla pystytte kehittämään myyntiä, markkinointi ja liiketoimintaanne paremmin. Laittamaan panostukset sinne mistä suurin hyöty ja tuotto saadaan.

5.Markkinakartoituksen jälkeen voimme ottaa kopin uusasiakashankinnasta ja sopia tapaamisia kartoituksen tuloksien perusteella.

6.Lähestymistapamme ansiosta tavoitatte nopeasti ison määrän eri yrityksiä kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Haluatko kehittää liiketoimintaasi ketterästi ja kustannustehokkaasti? Annamme mielellämme lisätietoja Myynnillisestä markkinakartoituksestamme.