5 virhettä joilla mokaat tapaamisen puhelimessa!

No items found.

Listasimme viisi virhettä, jotka tekemällä sinulla saattaa jäädä tapaaminen asiakkaan kanssa sopimatta. Sinun täytyy lyhyen puhelun aikana pystyä omalla persoonallasi vakuuttamaan asiakas tapaamisen arvosta, joten jätä nämä virheet tekemättä. Toki kaikilla on oma tyylinsä, mutta tämä on meidän tapamme toimia.

1.Älä puhuttele vastaanottajaa etunimellä, jos et häntä tunne. Esim.”Hei Pertti, soitinko hyvään aikaan?” Liian tuttavallinen ei saa olla, moni kokee sen kiusalliseksi.

2.Selaat Facebookkia tai uutisia samalla kun soitat. Kun soitat niin älä tee muuta ja keskity. Ajatus ei pääse harhailemaan ja pystyt myös kuuntelemaan asiakasta herkällä korvalla.

3.Luet suoraan paperilta ”soittospiikin” kuin robotti. Tämä kyllä kuuluu puhelimessa ja vastaanottaja tietää olevansa sinulle vain yksi numero monen muun joukossa.

4.Yrität vakuuttaa vastaanottajan tapaamisen maksuttomuudella ymmärtämättä, että aika on kaikkein kalleinta eikä sitä saa keneltäkään tuhlata. Perustele siis tapaamisen arvo huolella. Älä siis väitä etteikö tapaaminen jotain maksa.

5.Et kysy asiakkaalta, ehtiikö hän jutella kanssasi. Jotkut väittävät, että tämä on väärin toimittu ja pitäisi suoraan hyökätä asiaan. Näin on voinut joskus olla, mutta nykyään parempi kysyä kuin katua. Arvostat silloin vastapuolen aikaa ja pääset rauhassa kertomaan asiasi. Jos joku sanoo, että ei ehdi ja kauhea kiire niin soita paremmalla ajalla uudestaan.

Nämä sudenkuopat välttämällä pääset jo pitkälle. Haluatko lisää vauhtia asiakashankintaan? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!